Raport CE: DNA continuă să demonstreze un parcurs pozitiv

Raportul CE pe tema situaţiei justiţiei în România, prezentat joi, remarcă faptul că DNA continuă să demonstreze un parcurs pozitiv şi stabil în trimiterea în judecată cazurilor de corupţie la nivel înalt.

14 afișări
Imaginea articolului Raport CE: DNA continuă să demonstreze un parcurs pozitiv

Raport CE: DNA continuă să demonstreze un parcurs pozitiv

CE menţionează că, între mai şi sfârşitul lui noiembrie 2008, DNA a adus un număr de 16 cazuri importante în faţa Curţii , printre acuzaţi numărându-se 4 membri ai Parlamentului, un fost ministru al Agriculturii , directori de companii naţionale, ofiţeri de poliţie şi prefecţi.

De asemenea , potrivit Raportului CE, între 30 noiembrie 2008 şi 21 ianuarie 2009, DNA a pus sub acuzare un fost vicepremier, un fost ministru al Muncii, trei membri ai Parlamentului şi un fost premier.

Citeşte şi:

Raport CE: Viteza progreselor în reforma justiţiei nu a fost menţinută

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici