RAR elimină taxa pentru folia de securizare aplicată pe cărţile de identitate

Registrul Auto Român (RAR) elimină, de la 1 iulie, taxa percepută pentru folia de securizare aplicată pe cărţile de identitate ale autovehiculelor, urmând ca operaţiunea să fie efectuată gratuit la toate reprezentanţele RAR din ţară.

706 afișări
Imaginea articolului RAR elimină taxa pentru folia de securizare aplicată pe cărţile de identitate

RAR elimină taxa pentru folia de securizare aplicată pe cărţile de identitate (Imagine: Mediafax Foto)

În prezent taxa pe care RAR o percepe pentru secretizarea cărţilor de identitate este de 13 lei pentru autovehiculele noi şi de 60 de lei pentru cele second-hand.

"Această taxă se va scoate de la 1 iulie deoarece figurează pe o lista de 99 de taxe pe care Uniunea Europeană le vrea eliminate", a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al RAR, Lorena Stroe.

Lunar, în România se înmatriculează peste 25.000 de autovehicule noi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici