Răspunsul lui Tătaru după ce IPS Teodosie a cerut „înţelegere” pentru deschiderea bisericilor de Paşte

Ministrul Sănătăţii a spus, vineri, într-o declaraţie de presă, referitor la potenţiala organizare a slujbelor religioase în noaptea de Înviere că „suntem într-o stare de urgenţă în care izolarea şi distanţarea socială sunt foarte importante”.

13573 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Tătaru după ce IPS Teodosie a cerut „înţelegere” pentru deschiderea bisericilor de Paşte

Răspunsul lui Tătaru după ce IPS Teodosie a cerut „înţelegere” pentru deschiderea bisericilor de Paşte

În cursul zilei de joi, într-un mesaj postat pe pagina de facebook a Arhiepiscopiei Tomisului scrie că „IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, nădăjduieşte ca bisericile să poată fi deschise pentru credincioşi în noaptea de Paşte, cu respectarea normelor de siguranţă medicală”.

Ministrul Sănătăţii a fost întrebat despre îndemnul venit din partea Arhiepiscopiei Tomisului.

„Izolarea şi distanţarea socială sunt foarte importante”, a răspuns Tătaru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tătaru,
paşte,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici