Răspunsul uluitor primit de un primar după ce a sunat la compania de electricitate pentru o reclamaţie. Edilul: „Mi s-a spus să sun la Primărie”

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a sunat la societatea de furnizare a energiei electrice pentru a anunţa o avarie şi a fost îndemnat să sune la Primărie. „Este strigător la cer”, spune edilul.

2139 afișări
Imaginea articolului Răspunsul uluitor primit de un primar după ce a sunat la compania de electricitate pentru o reclamaţie. Edilul: „Mi s-a spus să sun la Primărie”

Răspunsul uluitor primit de un primar după ce a sunat la compania de electricitate pentru o reclamaţie. Edilului i s-a spus să sune la Primărie

Primarul Marian Dragomir a povestit că a decis să sune la call-center-ul societăţii de furnizare a energiei electrice după ce mai mulţi brăileni au sunat la Primărie pentru a reclama o avarie care afecta mai multe zone din oraş.

„Mi s-a spus să sun la Primărie ca să anunţ avaria”, a declarat primarul, corespondentului MEDIAFAX.

El a mai spus că a sunat de două ori, iar una dintre operatoare s-a arătat deranjată când i-a explicat că trebuie să intervină la avarii compania de electricitate.

„Au fost două situaţii, am sunat de două ori. Prima dată mi-a răspuns o doamnă care atunci când i-am spus cine sunt, a devenit recalcitrantă. Nu a folosit cuvinte triviale, dar a deranjat-o faptul că i-am explicat (...) să intervină la avarii. A doua operatoare mi-a spus că-şi va informa superiorii. În oraşul Brăila corpurile de iluminat sunt toate în sistem led şi aparţin Primăriei. Când se arde un bec intervine firma care a câştigat licitaţia cu Primăria. Reţeaua aparţine societăţii care furnizează electricitate. Când pe o stradă, într-un cartier nu funcţionează iluminatul, trebuie să intervină”, a povestit pentru MEDIAFAX, primarul Dragomir.

Reacţia operatoarelor de la compania de electricitate l-a luat prin surprindere pe primar şi imediat l-a sunat pe şeful societăţii, pentru a-i aduce aminte că în cazul avariilor care afectează străzi şi cartiere întregi trebuie să intervină echipele companiei de electricitate.

„Nu mi-a venit să cred. Am avut o discuţie cu domnul director care mi-a spus că le va transmite dânsul în scris acest lucru (...) Este un lucru absolut strigător la cer ceea ce se întâmplă, pentru că nu este treaba Primăriei. Iluminatul stradal şi întreţinerea reţelelor sunt în sarcina exclusivă (n.r. a companiei)”, a spus primarul Marian Dragomir.

Edilul a mai spus că va face o adresă scrisă către conducerea companiei de electricitate în care va solicita ca operatorii să nu-i mai mintă pe cetăţenii care reclamă avarii la reţelele urbane.

Foto: Facebook

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici