Razie la complexul Dragonul Roşu, pentru combaterea evaziunii şi a muncii la negru

O razie de amploare are loc, miercuri dimineaţă, la complexul comercial Dranul Roşu din Capitală, pentru identificarea produselor contrafăcute şi a persoaneor care muncesc fără forme legale.

241 afișări
Imaginea articolului Razie la complexul Dragonul Roşu, pentru combaterea evaziunii şi a muncii la negru

Razie la complexul Dragonul Roşu, pentru combaterea evaziunii şi a muncii la negru (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Claudia Burada, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, a declarat, pentru MEDIAFAX, că la Dragonul Roşu se fac 50 de controale pentru verificarea documentelor contabile, identificarea produselor contrafăcute, precum şi stabilirea situaţiei juridice a angajaţilor.

Astfel, se urmăreşte depistarea angajaţilor fără forme legale, dar şi a cetăţenilor străini care au depăşit dreptul de şedere.

La acţiune participă o sută de persoane, printre care ofiţeri de la Serviciul Antifraudă de la IPJ Ilfov, angajaţi ai Oficiului Român de Imigrări, de la Inspectoratul Teritorial de Muncă, precum şi jandarmi de la Brigada Specială.

Simultan, alte controale se fac, miercuri dimineaţă şi la societăţi comerciale din mai multe localităţi din judeţul Ilfov, potrivit Claudiei Burada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici