Razii ale polițiștilor și jandarmilor în Ilfov, pentru combaterea infracțiunilor penale și economice

Polițiștii și jandarmii efectuează, vineri dimineață, razii în județul Ilfov, pentru a descoperi persoane urmărite pentru sustragerea de la executarea condamnărilor la închisoare, precum și pentru a verifica legalitatea activităților unor societăți comerciale.

40 afișări
Imaginea articolului Razii ale polițiștilor și jandarmilor în Ilfov, pentru combaterea infracțiunilor penale și economice

Razii ale polițiștilor și jandarmilor în Ilfov, pentru combaterea infracțiunilor penale și economice (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Claudia Burada, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că raziile se desfășoară în cadrul planului național "Siguranța".

La acțiune participă aproximativ 50 de polițiști și jandarmi, a precizat sursa citată.

Burada a mai spus că raziile sunt în curs de desfășurare, rezultatele acestora urmând a fi comunicate ulterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici