Răzvan Martin, director în cadrul AMP, pus liber de poliţişti

Coordonatorul de programe al Agenţiei de Monitorizare a Presei, Răzvan Martin, a ieşit, miercuri seara, din Secţia 10 de Poliţie, însă aşteaptă soluţiile poliţiştiilor în ceea ce îi priveşte pe manifestanţii anti-NATO cu care se afla în momentul în care a fost ridicat.

125 afișări
Imaginea articolului Răzvan Martin, director în cadrul AMP, pus liber de poliţişti

Răzvan Martin, director în cadrul Agenţiei de Monitorizare a Presei, pus liber de poliţişti (Imagine: Mediafax Foto)

"Voi sta aici până vor ieşi cei cinci colegi cu care am fost adus", a spus Martin, după ce a ieşit de la Secţia 10 Poliţie.

Când a fost flancat de poliţişti, Martin intenţiona să ajungă la Secţia 11 pentru a oferi asistenţă celor ridicaţi de pe platforma Fabrica Timpuri Noi şi pentru a fi alături de colega sa, Liana Ganea, care se afla deja la secţie.

"Atunci când i-am întrebat cum putem ajunge, dânşii ne-au spus că: «Vă conducem noi», după care s-au urcat în maşină - unul dintre dânşii la volan, în locul şoferului - şi au demarat. Pe drum, ne-au spus că ne îndreptăm de fapt către Secţia 10 şi că nu putem opri pentru a coborî. Înţeleg că sunt, alături de ei, reţinut", a declarat, Răzvan Martin.

Printre persoanele cu care se afla Martin era şi proprietarul dubiţei cu care s-au transportat vopsele care a vrut să pătrundă pe platforma Timpuri Noi şi nu a fost lăsat de paznic, în ciuda contractului de închiriere a unei hale pe care manifestanţii l-au încheiat.

Şeful Poliţiei Capitalei, chestorul Marian Tutilescu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că directorul de programe din cadrul Agenţiei de Monitorizare a Presei, Răzvan Martin, nu este reţinut.

Chestorul Tutilescu a susţinut că Răzvan Martin, împreună cu alte cinci persoane, care au fost văzute în zona Timpuri Noi, a fost condus la Secţia 10, pentru verificări.

Totodată, şeful Poliţiei Capitalei a spus că toate persoanele din zona respectivă au fost luate şi duse la secţii pentru verificări, iar în cazul lui Răzvan Martin nu se putea aplica o procedură diferită.

Potrivit unui program al manifestanţilor pacifişti, miercuri, la ora 19.00, Răzvan Martin trebuia să susţină o dezbatere pe tema libertăţii de exprimare, ca reprezentant al Agenţie de Monitorizare a Presei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici