Reabilitarea termică reduce costurile întreţinerii

Facturile la întreţinere pot fi reduse cu până la 50%, în lunile de iarnă, cu ajutorul unei investiţii de aproximativ 700 de euro, în cazul unui apartament cu două camere.

20 afișări
Imaginea articolului Reabilitarea termică reduce costurile întreţinerii

Reabilitarea termică reduce costurile întreţinerii (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Izolarea termică se realizează prin placarea pereţilor exteriori cu polistiren expandat, cunoscut şi sub denumirea populară de "scârţâietoare", şi montând tâmplărie din aluminiu sau PVC cu geam termopan.

Costurile reabilitării termice a unui bloc sunt suportate doar în proporţie de 20% de către asociaţia de proprietari. Restul este suportat de bugetul de stat (50%) şi bugetul local, adică primăria oraşului sau sectorului (30%).

Citeşte mai multe despre reabilitarea termică a locuinţelor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici