Reacţia amuzantă a unui poliţist în prima zi de ridicare a restricţiilor: O să mi se pară ciudat să văd oameni fără mască pe stradă

  • De azi poţi să îţi dai masca jos la exterior cu excepţia pieţelor şi a târgurilor
  • Poţi circula noaptea după ora 22:00
  • Magazinele revin la programul normal
  • Cinematografele şi sălile de spectacol pot funcţiona cu 50% din capacitatea maximă
  • Terasele se vor închide la ora 24.00, iar cluburile şi discotecile vor rămâne închise
12615 afișări
Imaginea articolului Reacţia amuzantă a unui poliţist în prima zi de ridicare a restricţiilor: O să mi se pară ciudat să văd oameni fără mască pe stradă

Reacţia amuzantă a unui poliţist în prima zi de ridicare a restricţiilor: O să mi se pară ciudat să văd oameni fără mască pe stradă

După ce din 9 noiembrie 2020 măştile au devenit obligatorii în toată ţara, eliminarea obligativităţii purtării lor, după mai bine de şase luni, este bulversantă într-o primă etapă pentru oamenii legii.

Cătălin Ene este poliţist şi a decis ca în ziua lui liberă să facă ceva ce şi-a propus de mult timp: participarea la un eveniment, la o cununie civilă. „O să mi se pară ciudat să văd oameni fără mască pe stradă. Nu, nu o să dau nicio amendă, îţi dai seama”, a spus agentul.

Şi Alex Florescu, un alt agent de poliţie, s-a bucurat de relaxarea restricţiilor: „E o măsură super relaxantă sincer, aseară chiar îmi doream să ies cu cineva puţin după ora 12 dar n-am avut cu cine din păcate. Pentru că era strada plină, pe cuvânt, ziceai că e o zi obişnuită de vară”.

Comitetul Municipal pentru Situaţii de urgenţă a decis sâmbătă, cu aplicare imediată ca în Bucureşti, în jurul şcolilor şi în spaţiile aglomerate, cum ar fi parcurile, masca să rămână obligatorie.

Întrebat cum vor fi supravegheate aceste zone, Stoica a răspuns că nu vor fi mai multe forţe de ordine, ci se vor face pur şi simplu „observări”: „vor fi notate şi transmise, adică un fel de observare empirică a situaţiei”.

Articol semnat de Dan Duca

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici