Reactorul 1 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă, decuplat din cauza vântului

Reactorul 1 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă a fost decuplat, sâmbătă seara, din cauza vântului, anunţă ISU Constanţa.

581 afișări
Imaginea articolului Reactorul 1 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă, decuplat din cauza vântului

Reactorul 1 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă, decuplat din cauza vântului

Reactorul 1 de la Centrala Nucleară de la Cernavodă a fost decuplat, sâmbătă seara, din cauza vântului, anunţă ISU Dobrogea.

„Pompierii militari constănţeni au intervenit la nivelul întregului judeţ pentru înlăturarea efectelor negative în urma codului de furtună. Până acum au fost degajaţi 20 de copaci, trei acoperişuri smulse, am intervenit la un balcon în pericol de cădere, la un panou publicitar căzut în mijlocul unei intersecţii, la un stâlp electric şi la două izolaţii desprinse de mansardele blocurilor”, transmit reprezentanţii ISU Dobrogea.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă seara, o avertizare nowcasting de ploi pentru municipiul Constanţa şi alte patru localităţi. Zonele vizate sunt Constanţa, Năvodari, Ovidiu, Lumina şi Corbu.

Avertizarea este valabilă până sâmbătă, la ora 23.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici