Recordul pe 2008 al şpăgii în Poliţie: 4000 de euro primiţi chiar în sediul secţiei

Recordul anului 2008 la categoria mită luată de un poliţist aparţine agentului-şef principal Marian Popescu, care a fost prins în timp ce primea o şpagă de 4000 de euro chiar în biroul său din sediul secţiei 20 din Capitală, informează cotidianul Gândul.

21 afișări
Imaginea articolului Recordul pe 2008 al şpăgii în Poliţie: 4000 de euro primiţi chiar în sediul secţiei

Recordul pe 2008 al şpăgii în Poliţie: 4000 de euro primiţi chiar în sediul secţiei (Imagine: www.gandul.info)

Anchetatorii Direcţiei Generale Anticorupţie spun că, dintre toţi cei 257 de angajaţi ai Ministerului Internelor şi Reformei Administrative (MIRA) puşi anul acesta sub învinuire pentru fapte de corupţie, poliţistul de la secţia 20 a comis-o cel mai urât.

Citeşte mai multe despre recordul pe 2008 al şpăgii în Poliţie pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici