REFERENDUM 2012: Turişti portughezi, aflaţi în autocare, confundaţi cu votanţi ce ar face turism electoral

O persoană a sesizat faptul că se face turism electoral pe traseul Bucureşti-Giurgiu, însă în autocarele cu care s-ar face transportul se aflau turişti portughezi, potrivit Ministerului Administraţiei şi Internelor.

358 afișări
Imaginea articolului REFERENDUM 2012: Turişti portughezi, aflaţi în autocare, confundaţi cu votanţi ce ar face turism electoral

REFERENDUM 2012: Turişti portughezi, aflaţi în autocare, confundaţi cu votanţi ce ar face turism electoral

O persoană a sesizat la numărul unic de urgenţă 112 că au plecat din Bucureşti două autocare spre Giurgiu, suspecâtnd că sunt persoane cu drept de vot implicate în turism electral.

La Giurgiu, însă, s-a constatat că în autocare se aflau turişti portughezi.

Duminică, în România, se desfăşoară referendumul organizat pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici