Reguli noi de carantinarea oraşelor, în pregătire la Ministerul Sănătăţii. INSP şi DSP, convocate

Secretarul de Stat Andreea Moldovan se întâlneşte, luni, cu reprezentanţi ai INSP şi DSP pentru a determina noi criterii de carantinare.

11814 afișări
Imaginea articolului Reguli noi de carantinarea oraşelor, în pregătire la Ministerul Sănătăţii. INSP şi DSP, convocate

Reguli noi de carantină, în pregătire la Ministerul Sănătăţii. INSP şi DSP, convocate

La ora 14.00, Ministerul Sănătăţii va organiza o întâlnire cu reprezentanţi ai Institutului Naţional de Sănătate Publică, Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi cu specialişti în sănătate publică şi epidemiologie privind situaţia epidemiologică.

Secretarul de Stat Andreea Moldovan spune că ar trebui să fie luate în calcul aglomerarea spitalelor şi rata de pozitivare.

Întâlnirea va avea loc la sediul Ministerului Sănătăţii.

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Andreea Moldovan, a declarat, duminică, faptul că în prezent, în România sunt 1.456 de paturi de terapie intensivă. Marea problemă o reprezintă resursa umană, a precizat ea.

Ministrul Sănătăţii a declarat, duminică seară, că nu poate fi exclusă carantinarea Bucureştiului, pentru că numărul de infectări creşte foarte repede.

Un scandal a izbucnit duminică seară după ce Grupul de Comunicare Strategică a anulat decizia Consiliului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş şi a decis prelungirea carantinei pentru 72 de ore, din cauza ratei de infectare ridicate şi a atingerii capacităţii maxime la ATI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici