Reguli noi pentru călătoria cu avionul. Vezi care sunt modificările din aeroportul Otopeni

  • Începând de mâine, la aeroportul Otopeni vei avea parte de noi reguli de călătorie
  • Vei ajunge la terminalul Plecări pe un alt flux decât cel obişnuit şi trebuie, în permanenţă, să urmezi regulile personalului
  • Îmbarcarea în aeronavă se va face începând cu rândul cel mai îndepărtat faţă de uşa avionului, iar debarcarea se va face începând cu rândul de lângă uşă.
2698 afișări
Imaginea articolului Reguli noi pentru călătoria cu avionul. Vezi care sunt modificările din aeroportul Otopeni

De mâine, vei călători cu avionul după noi reguli. Vezi care sunt modificările din aeroportul Otopeni

Începând cu data de 15 mai, în aeroportul Otopeni vei avea parte de noi reguli. Reprezentanţii aeroportului au lansat, azi, o serie de reguli care îţi schimbă modul în care călătoreşti în străinătate. La sosirea la aeroport, debarcarea pasagerilor se va face la distanţă faţă de terminal, aceştia urmând a fi îndrumaţi direct către corturile de aşteptare. Staţia de autobuz şi peronul de debarcare din taxi sau maşină au fost repoziţionate.

Accesul maşinilor în parcarea Plecări se face, de asemenea, pe un flux modificat.  Din cauza lucrărilor la conexiunea feroviară cu  Gara de Nord, circulaţia în zona aeroportului este în continuare deviată. În permanenţă, sunt obligatorii atât purtarea măştii de protecţie, cât şi păstrarea unei distanţe de cel puţin 1 metru faţă de cei din jur.

De la corturi către terminalul de pasageri se va pleca în grupuri organizate de către angajaţii aeroportului, în funcţie de destinaţie şi ora programată a cursei. În zona publică a terminalului de pasageri nu este permisă staţionarea. În acest sens, au fost eliminate toate banchetele din zonă.

După check-in, pasagerii vor urma fluxul obişnuit, păstrând distanţa faţă de cei din jur. Autobuzele de transfer la sau de la avion vor fi ocupate la maximum 50% din capacitate. Trebuie să ştii că îmbarcarea în aeronavă se va face începând cu rândul cel mai îndepărtat faţă de uşa avionului. Debarcarea se va face începând cu rândul de lângă uşă.

Fluxul de sosiri nu se modifică, fiind însă interzis accesul în terminal al altor persoane decât pasagerii. Pentru anumite motive (acces la grupurile sanitare, supermarket, achiziţie de bilete de avion etc.), va fi permis accesul în terminal şi pentru alte persoane decât pasagerii.

Pe întreg fluxul de pasageri plecări/sosiri sunt amplasate soluţii dezinfectante.  Infrastructura de terminal din zonă este dezinfectată de minimum 10 ori/zi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici