Reprezentanţii ISU au făcut bilanţul furtunii din Bucureşti. 44 de copaci au fost doborâţi şi 26 de maşini avariate

Furtuna a doborât în Bucureşti, marţi după-amiază, 44 de copaci şi a avariat 26 de maşini.

519 afișări
Imaginea articolului Reprezentanţii ISU au făcut bilanţul furtunii din Bucureşti. 44 de copaci au fost doborâţi şi 26 de maşini avariate

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov declară că, până la ora 21.00, ca urmare a codurilor de vreme severă înregistrate în Bucureşti, au intervenit pentru degajarea a 44 copaci şi 3 elememente de construcţie.

26 de maşini au fost afectate.

Pompierii au evacuat apa de pe 18 de străzi, din 45 de locuinţe şi 15 curţi.

În ce priveşte judeţul Ilfov, până la aceeaşi oră au fost degajaţi 4 copaci căzuţi. De asemenea, s-a evacuat apa din 12 locuinţe şi de pe două străzi inundate. O singură maşină a fost avariată.

Şi traficul feroviar a fost oprită între Ramificaţia Pajura şi Bucureşti Nord, din cauza a doi copaci căzuţi pe linia de contact, în urma furtunii.

Capitala şi judeţul Ilfov au fost sub mai multe avertizări meteo Cod roşu şli portocaliu de vreme rea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici