Restricţii de circulaţie în diverse zone din România. De la A1 la A2 sau DN7

Lucrări de asfaltare au loc pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul către Capitală, în Căscioarele, judeţul Giurgiu. De asemenea, în judeţul Vâlcea se aplică restricţii de circulaţie pe DN7 şi DN7A, în timp ce pe Autostrada Soarelui se aglomerează.

627 afișări
Imaginea articolului  Restricţii de circulaţie în diverse zone din România. De la A1 la A2 sau DN7

Restricţii de circulaţie în diverse zone din România. De la A1 la A2 sau DN7

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni, până la ora 18:00, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul către Capitală, au loc lucrări de asfaltare a carosabilului pe tronsonul kilometric 38 - 41, loc. Căscioarele, judeţul Giurgiu, astfel că este restricţionată banda nr. 2.

Tot luni, în funcţie de condiţiile meteorologice, se aplică următoarele restricţii de circulaţie în judeţul Vâlcea:

- DN 7, pe tronsonul kilometric 181+300 de metri - 181+400 de metri, pe raza localităţii Bujoreni, au loc lucrări de reabilitare a părţii carosabile, între orele 08:00 - 16:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloţi de circulaţie.

- DN 7CC, pe tronsonul kilometric 5+400 de metri - 7+600 de metri, în afara localităţii Păuşa, se lucrează la reparaţii asflatice, între orele 08:00 - 16:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 cale, dirijată de piloţi de circulaţie.

- DN7A, pe tronsonul kilometric 48+900 de metri – 51, în afara localităţii Voineasa, se lucrează la taierea arborilor periculoşi, între orele 08:00 - 16:00. Circulaţia rutieră se închide/deschide în reprize de maximum 20 minute, dirijată de piloţi de circulaţie.

Valorile de trafic au început să crească pe autostrada A2 sensul Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, în zona localităţii Feteşti, judeţul Ialomiţa, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste braţul Borcea, traficul se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Pentru perioade limitate de timp, pe parcursul zilei, când se va impune, poliţiştii vor proceda la oprirea circulaţiei pe sensul către Bucureşti, permiţând deplasarea pe două benzi pe sensul către Constanţa, pentru fluidizarea traficului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici