Restricţii de circulaţie în Ungaria pentru maşinile de mare tonaj, în perioada Rusaliilor catolice

Poliţia de Frontieră a anunţat că de sâmbătă până luni sunt impuse restricţii de circulaţie în Ungaria pentru maşinile de mare tonaj, cu ocazia Rusaliilor catolice.

253 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie în Ungaria pentru maşinile de mare tonaj, în perioada Rusaliilor catolice

Restricţii de circulaţie în Ungaria pentru maşinile de mare tonaj, în perioada Rusaliilor catolice

Restricţiile sunt impuse pe tot teritoriul Ungariei pentru automarfarele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone de sâmbătă, de la ora 23.00, până luni, la ora 23.00.

Restricţiile intra în vigoare ca urmare a faptului că în perioada următoare se celebrează Sărbătoarea „Pogorârea Sfântului Duh” - Rusaliile.

În perioada menţionată, şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate până la finalizarea intervalului pentru care au fost stabilite restricţiile.

Poliţia de Frontieră precizează că, în intervalul orar respectiv, traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici