Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui

Circulaţia pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Bucureşti, între kilometrii 128 şi 129, se desfăşoară, joi, pe banda de urgenţă, din cauza lucrărilor de reparaţii la carosabil, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

17 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui

Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui (Imagine: Mediafax Foto)

"Pe parcursul zilei de astăzi (joi - n.r.), pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Bucureşti, pe benzile 1 şi 2, se execută lucrări de reparaţii între kilometrii 128 şi 129. Circulaţia se desfăşoară pe banda de urgenţă", se arată în comunicatul Centrului Infotrafic.

Poliţia recomandă conducătorilor auto să reducă viteza în zonă şi să se asigure în timpul depăşirilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici