Restricţii de circulaţie pe DN 1A Ploieşti – Braşov, pentru Ziua Naţională

Circulaţia rutieră pe DN 1A Ploieşti – Braşov va fi întreruptă pe 1 Decembrie, între orele 14.00-15.00, în zona localităţii Vălenii de Munte, judeţul Prahova, pentru a permite desfăşurarea manifestărilor organziate de Ziua Naţională, a transmis joi, IGPR.

198 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe DN 1A Ploieşti – Braşov, pentru Ziua Naţională

Restricţii de circulaţie pe DN 1A Ploieşti – Braşov, pentru Ziua Naţională

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a transmis, joi, că, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, circulaţia rutieră pe DN1A Ploieşti – Braşov va fi întreruptă în data de 1 Decembrie 2018, în intervalul orar 14.00 – 15.00, pe tronsonul kilometric 110+800 - 112+600 de metri, în zona localităţii Vălenii de Munte, din judeţul Prahova, pentru a permite desfăşurarea manifestărilor care au loc cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Poliţiştii au stabilit rute ocolitoare. Astfel, şoferii care merg dinspre Ploieşti spre Braşov pot circula pe DN1A km 110+800 – Strada Ecaterina Varga – Strada Berceni – DN1A km 112+600, iar cei care merg spre Ploieşti pot urma drumul pe DN1A km 112+600 – Strada Berceni – Strada Ecaterina Varga – DN1A km 110+800.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici