Restricţii de circulaţie pe două bulevarde din Capitală, pentru Zilele Bucureştiului

Circulaţia rutieră pe bulevardul Libertăţii, segmentul din faţa Palatului Parlamentului, şi pe bulevardul Unirii, între Piaţa Constituţiei şi intersecţia cu bd. Regina Maria, va fi restricţionată de sâmbătă, ora 20.00, până duminică, ora 10.00, pentru evenimente organizate de Zilele Bucureştiului.

568 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe două bulevarde din Capitală, pentru Zilele Bucureştiului

Restricţii de circulaţie pe două bulevarde din Capitală, pentru Zilele Bucureştiului (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Municipalitatea bucureşteană mai precizează că liniile de noapte ale RATB vor circula la capacitate sporită în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Evenimentele pentru care au fost impuse restricţiile de circulaţie sunt organizate de Primăria Capitalei, sâmbătă seară, în Piaţa Constituţiei.

Astfel, de la ora 20.00, va avea loc concertul "rEvoluţia Muzicii Uşoare Româneşti", iar apoi, de la ora 23.00, vor fi proiecţii multimedia pe Palatul Parlamentului. Proiecţiile vor fi urmate, până la 4 dimineaţa, de "DJ Open Air Party".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici