Restricţii de circulaţie pe pasajul de pe Autostrada Soarelui timp de două zile

  • Circulaţia rutieră pe pasajul de pe Autostrada A2 (Autostrada Soarelui) va fi închisă temporar timp de două zile, luni şi marţi, pentru lucrări la rampele de acces pe sensul Constanţa - Bucureşti.
  • În timpul lucrărilor, se va circula pe bretelele laterale ale pasajului.
282 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe pasajul de pe Autostrada Soarelui timp de două zile

Restricţii de circulaţie pe pasajul de pe Autostrada Soarelui timp de două zile

CNAIR informează de vineri că circulaţia rutieră pe pasajul de pe autostrada A2, între km 10 +400 – 10+750, se va închide temporar, timp de două zile, respectiv în zilele de 5 şi 6 februarie, între orele 08.00 - 19.00, pentru executarea unor lucrări la rampele de acces ale infrastructurii pasajului existent pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti.

Pe perioada închiderii circulaţiei rutiere, traficul se va desfăşura pe bretelele din zona laterală a pasajului, pe câte două benzi de circulaţie pe sens, toate direcţiile de deplasare fiind asigurate prin intersecţia amenajată sub pasaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici