Restricţii de circulaţie sâmbătă în Poiana Braşov

Circulaţia în Poiana Braşov este restricţionată, sâmbătă, între orele 10.00 - 17.00, ca urmare a campaniei europene de protecţie a mediului, „În oraş, fără maşină!", lansată de Primăria municipiului Braşov.

1 afișare
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie sâmbătă în Poiana Braşov

Restricţii de circulaţie sâmbătă în Poiana Braşov

Astfel, cei care au decis să îşi petreacă o zi de weekend în Poiana Braşov, sunt nevoiţi să ocolească anumite rute sau să îşi lase maşina în spaţiile de parcare şi să meargă pe jos.

Pe un traseu selectat din Poiana Braşov circula doar mijloace de transport în comun, vehicule utilitare, biciclete şi pietoni.

În zona amenajată sunt măsurători ale noxelor în trafic şi au loc concursuri cu mijloace de transport nemotorizate (cross, concurs de biciclete, triciclete şi skateboard-uri), scopul evenimentului fiind conştientizarea cetăţenilor cu privire la efectul noxelor asupra mediului.

Ziua „În oraş, fără maşină" este organizată pentru a doua oară la Braşov, în colaborare cu Agenţia pentru Managementul Energiei şi Protecţia Mediului Braşov – ABMEE şi Agenţia pentru Protecţia Mediului Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici