Restricţii de trafic în zona Bucureştii Noi din cauza unui accident. O persoană, rănită uşor

Un accident rutier a avut loc, joi, pe Bulevardul Bucureştii Noi, pe sensul de mers către Piaţa Chibrit, o persoană fiind rănită după ce două maşini s-au lovit, cauzele probabile fiind neacordarea de prioritate şi neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers, potrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră.

361 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic în zona Bucureştii Noi din cauza unui accident. O persoană, rănită uşor

Restricţii de trafic în zona Bucureştii Noi din cauza unui accident. O persoană, rănită uşor

Două maşini au fost implicate în accident, una dintre ele răsturnându-se în urma impactului. O persoană, pasager al maşinii care s-a răsturnat, a fost rănită.

O ambulanţă a ajuns la faţa locului pentru a îi acorda îngrijiri medicale, rănile fiind superficiale.

În zonă se circulă sub dirijare pe banda doi şi linia de tramvai, restricţia fiind impusă de cercetările organizate la faţa locului şi ridicarea autoturismului de pe carosabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici