Restricţii de trafic pe DN 65, în judeţul Olt, din cauza unor lucrări

Centrul Infotrafic anunţă că sâmbătă, între orele 7.00 şi 21.00, vor fi impuse restricţii de trafic pe DN 65, în judeţul Olt.

96 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic pe DN 65, în judeţul Olt, din cauza unor lucrări

Restricţii de trafic pe DN 65, în judeţul Olt, din cauza unor lucrări

Astfel, traficul rutier pe Drumul Naţional 65 - European 574 va fi restricţionat între localităţile Slatina şi Valea Mare, judeţul Olt, la kilometrul 57 + 100 metri, ca urmare a lucrărilor desfăşurate la Drumul Expres 12 (DEx 12).

Circulaţia se va desfăşura în zonă alternativ, pe sensul de deplasare Slatina către Piteşti, fiind folosiţi piloţi de trafic pentru dirijarea autovehiculelor.

Şoferii maşinilor cu masa totală maxim autorizată mai mică de 3,5 tone sunt sfătuiţi să folosească ruta ocolitoare: Drumul Judeţean 653, respectiv Drumul Judeţean 657, ce tranzitează localitatea Valea Mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici