Restricţii parţiale pe DN7, în judeţul Hunedoara

Circulaţia va fi parţial resticţionată pe un tronson de pe drumul naţional DN7, de la graniţa dintre judeţele Alba şi Hunedoara, până în localitatea hunedoreană Săcămaş, din cauza unor lucrări reparaţie a carosabililui, iar în localitatea Ilia circulaţia va fi închisă total.

8 afișări
Imaginea articolului Restricţii parţiale pe DN7, în judeţul Hunedoara

Restricţii parţiale pe DN7, în judeţul Hunedoara

Potrivit unui comunicat de vineri al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, şoferii care conduc maşini mai grele de 7,5 tone nu au voie să conducă, de luni până sâmbătă, între orele 7:00 şi 19:00, pe DN7 între kilometrul 352 (limita dintre Alba-Hunedoara) şi kilometrul 412, din localitatea hunedoreană Săcămaş. Pe acelaşi tronson, vehiculele mai uşoare de 7,5 tone nu pot circula de luni până sămbătă, între orele 8:00-12:00 şi 15:00-19:00.

Restricţia de circulaţie nu se aplică riveranilor şi vehiculelor destinate transportului de persoane.

Astfel, circulaţia se va desfăşura deviat, în ambele sensuri. Pentru cei care circulă pe relaţia Sibiu-Arad: DN1: Sibiu – Sebeş – Alba Iulia – Turda – Cluj – Napoca – Oradea şi DN79: Oradea – Arad. Şi pentru relaţia Lugoj – Sibiu, circulaţia va fi deviată pe DN6: Lugoj – Caransebeş, DN68: Caransebeş – Haţeg, DN66: Haţeg – Petroşani - Târgu Jiu, DN67: Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea, DN7: Râmnicu Vâlcea – Sibiu.

Circulaţia rutieră pe drumul naţional DN7 se închide în localitatea hunedoreană Ilia, pentru a fi executate lucrările la podul peste râul Mureş.

Maşinile mai mici de 5 tone vor putea circula pe DN7 din localitatea Ilia pe podul vechi – DN68A. Şoferii cu maşini mai grele de 5 tone vor circula pe DJ706 Ilia – Branişca – Soimuş - DN76 – DN7 Deva.

Maşinile mai grele de 5 tone, care circulă pe ruta Deva-Arad, vor circula pe D68A: Săcămaş – Lugoj, DN6: Lugoj - Timişoara şi DN69: Timişoara – Arad.

Restricţiile de circulatie vor fi ridicate după efectuarea lucrărilor de consolidare.

.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici