Restricţii pe autostrada A1 Sibiu - Deva pentru lucrări

Lucrări de asfaltare se desfăşoară joi pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu - Deva, fiind afectate două benzi. Şoferii sunt sfătuiţi să respecte regulile de circulaţie.

100 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe autostrada A1 Sibiu - Deva pentru lucrări

Restricţii pe autostrada A1 Sibiu - Deva pentru lucrări

Poitrivit Centrului Infotrafic, joi până în jurul orei 18.00 pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Sibiu - Deva, pe tronsonul kilometric 289+200 – 288+200 ( judeţul Sibiu), se vor face lucrări de asfaltare.

Din acest motiv, vor fi afectate banda de urgenţă şi banda numărul 1.

Pentru a nu fi implicaţi în accidente, şoferii sunt sfătuiţi să respecte regulile de circulaţie, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum şi să schimbe banda de rulare doar după ce au semnalizat şi s-au asigurat în mod corespunzător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici