Restricţii pe Autostradă între Sibiu şi Deva şi între Timişoara şi Arad, pentru reparaţii

Sunt restricţii de circulaţie, luni, pe Autostrada A1 între Sibiu şi Deva şi între Timişoara şi Arad, unde au loc lucrări de reparaţii, poliţiştii recomandând prudenţă în zonele afectate.

540 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe Autostradă între Sibiu şi Deva şi între Timişoara şi Arad, pentru reparaţii

Restricţii pe Autostradă între Sibiu şi Deva şi între Timişoara şi Arad, pentru reparaţii

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră este restricţionată pe Autostrada A1 pe sensul Sibiu către Deva, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, la kilometrul 273+800 de metri, şi pe a doua bandă a kilometrului 356, unde au loc lucrări asupra rosturilor de dilataţie.

În zonă se efectuează lucrări până luni, la ora 18.00.

Tot Autostrada A1 pe tronsonul Timişoara - Arad, la kilometrul 508+900 metri, pe sensul către Timişoara, se efectuează lucrări până la ora 20.00. Vor fi reparaţii la carosabil, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

Pentru reducerea riscului rutier, poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să sporească atenţia la volan, să semnalizeze din timp orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie şi să reducă viteza în zonele unde sunt lucrări semnalizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici