Restricţii pe drumul spre mare: Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, lucrări timp de o lună

Circulaţia rutieră pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa se va desfăşura cu restricţii, începând de joi seara, timp de o lună, pentru lucrări care închid accesul dinspre A2 spre centura Capitalei, breteaua de coborâre.

644 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe drumul spre mare: Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, lucrări timp de o lună

Restricţii pe drumul spre mare: Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, lucrări timp de o lună

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că de joi, de la ora 17:00, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul de mers către Constanţa, pe segmentul de drum cuprins între km 10+544 m şi 11+944 m, este instituită restricţie de circulatie, pe banda nr 1, respectiv banda de decelerare.

Astfel, este închis accesul dinspre A2 către DNCB (breteaua de coborâre).

Circulaţia se va desfaşura doar în banda nr 2 , iar ca ruta alternativă va fi utilizată ieşirea către comuna Cernica.

Durata lucrărilor va fi până la data de 16 decembrie 2022, timp în care vor fi reparate rosturile de dilataţie de la podul ce trece pe deasupra DNCB.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să adapteze viteza, să se asigure şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie. De asemenea, ei le recomandă să nu oprească în mod nejustificat pe banda de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici