Reţea de traficanţi de droguri care se aproviziona cu canabis din Spania, destructurată

Poliţiştii constănţeni au destructurat o reţea de traficanţi de droguri care se aproviziona cu canabis din Spania, pe care îl vindea apoi cu sume cuprinse între 40 şi 60 de lei pe gram.

424 afișări
Imaginea articolului Reţea de traficanţi de droguri care se aproviziona cu canabis din Spania, destructurată

Reţea de traficanţi de droguri care se aproviziona cu canabis din Spania, destructurată (Imagine: Politia Romana)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au reuşit să prindă în flagrant, la începutul acestei săptămâni, în staţiunea Mamaia, trei tineri, cu vârste cuprinse între 24 şi 27 de ani, din Constanţa, care aveau asupra lor zece grame de canabis porţionat.

Unul dintre cei trei, un student de 27 de ani, avea drogurile pentru vânzare, iar ceilalţi doi erau cumpărătorii.

Extinzând cercetările, în aceeaşi zi a fost prins în flagrant, în zona Casei de Cultură din municipiul Constanţa, un alt tânăr, tot de 27 de ani, care intenţiona să vândă zece grame de canabis porţionat, pentru care pretindea suma de 60 de lei pe gram.

De asemenea, în cursul aceleiaşi zile a fost prins în flagrant, în comuna tulceană Jurilovca, şi cel de la care se aprovizionau constănţenii, un tânăr de 22 de ani, care deţinea cantitatea de 250 de grame de canabis, pentru care cerea suma de 40 lei pe gram.

Acesta îşi procura drogurile din Spania şi apoi le introducea în ţară ascunse în bagaje, prin intermediul unei firme de transport internaţional de persoane. El îi vindea drogurile tânărului prins în zona Casei de Cultură, care, la rândul lui, le vindea mai departe studentului.

Împotriva celor cinci s-a dispus întocmirea unui dosar penal pentru introducere în ţară de droguri de risc, trafic de droguri de risc şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. Patru dintre ei sunt cercetaţi în libertate, în timp ce pe numele tânărului de 22 de ani, din Tulcea, a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici