Reţeaua Orange nu funcţionează pentru mai mulţi clienţi. UPDATE Compania: Au fost trei secţionări ale reţelei de fibră optică, în Transilvania şi în Banat

Compania telecom Orange anunţă, într-o postare pe Facebook, sectionări multiple ale reţelei de fibră optică, motiv pentru care clienţii întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date. Mai mulţi clienţi ai reţelei de telefonie mobilă Orange au reclamat că nu au semnal pe telefoane în acest moment, nu pot accesa internetul şi nici aplicaţiile dezvoltate de companie. Probleme cu semnalul au fost semnalate în mai multe judeţe.

11760 afișări
Imaginea articolului Reţeaua Orange nu funcţionează pentru mai mulţi clienţi. UPDATE Compania: Au fost trei secţionări ale reţelei de fibră optică, în Transilvania şi în Banat

Reţeaua Orange nu funcţionează pentru mulţi clienţi. Companie sectionări multiple ale reţelei de fibră optică, clienţii au dificultăţi

UPDATE 16.30 Orange: Au fost trei secţionări ale reţelei de fibră optică, în Transilvania şi în Banat

Secţionarea cablurilor de fibră optică a avut loc în Transilvania şi în Banat, în trei zone diferite, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale din compania Orange.

„În prezent investigăm, nu ştim dacă au fost lucrări publice sau altceva”, au precizat sursele citate.

Orange a anunţat iniţial, într-o postare pe Facebook, sectionări multiple ale reţelei de fibră optică, motiv pentru care clienţii întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date.

„Salut, momentan, o parte dintre clienţii noştri întampină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date, precum şi a aplicatiilor Orange. Aceasta situaţie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplaceri si iti multumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutati”, arată compania. 

Probleme cu reţeaua companiei telecom Orange fost semnalate în Bucureşti, dar şi în judeţe precum Arad, Sibiu sau Vâlcea.

Vom reveni cu informaţii noi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici