Revelion Masquerade, Revelion Royal şi Revelion cu tema Gala Oscar, la Bistriţa

Restaurantele din Bistriţa au organizat pentru Revelion o serie de petreceri tematice, între care "Revelion Masquerade", Revelion cu tema Gala Oscar, la care oaspeţii vor fi trataţi asemenea starurilor care păşesc an de an pe covorul roşu sau Revelion Royal.

189 afișări
Imaginea articolului Revelion Masquerade, Revelion Royal şi Revelion cu tema Gala Oscar, la Bistriţa

Revelion Masquerade, Revelion Royal şi Revelion cu tema Gala Oscar, la Bistriţa (Imagine: AFP / Mediafax Arhiva Foto)

Bistriţenii care au ales să-şi petreacă Revelionul la restaurant vor participa la o serie de petreceri tematice, anul acesta acest tip de distracţie fiind la mare căutare în toate localurile care organizează cine festive în noaptea de Anul Nou, preţurile pornind de la 250 de lei şi ajungând până la 369 de lei de persoană.

Restaurantele din Bistriţa încearcă să îşi atragă clienţii, în ultima noapte a anului, cu petreceri inedite, meniuri sofisticate şi muzică de cea mai bună calitate, gradul de ocupare apropiindu-se de 99 la sută.

Unul dintre complexele de patru stele din Bistriţa organizează “Revelion Masquerade”, o petrecere plină de surprize şi decorată cu muzică de cea mai bună calitate.

"Vă invităm să trăim ultima noapte din an ca o fantezie, să o simţim aşa cum am păşi într-un vis mult râvnit, să fim autentici, sinceri şi plini de pasiune! Vom crea un spaţiu mistic, enigmatic, fascinant, special pentru clienţii noştri”, spun organizatorii.

Un alt restaurant de patru stele din Bistriţa îşi aşteaptă oaspeţii pe covorul roşu, tema petrecerii de Revelion fiind Gala Oscar. Organizatorii la propun invitaţilor o cină festivă cu muzică live şi artificii, o noapte în care oaspeţii vor fi trataţi asemenea starurilor care păşesc an de an pe covorul roşu în lumina reflectoarelor şi orbitoare a blitzurilor.

Pentru Gala Oscar fiecare participant va plăti 310 lei, meniul fiind şi el unul cât se poate de special, demn de adevărate staruri.

Bistriţenii care optează pentru un complex de cinci stele vor avea parte de un Revelion Royal, asemeni regilor şi reginelor.

“Dacă doreşti să participi la o petrecere elegantă, cu abundenţă şi rafinament al meniului, muzică bună şi băuturi pe toate gusturile, Royal New Year’s Eve se dovedeşte a fi revelionul celor care apreciază atmosfera elegantă, plină de viaţă şi care iubesc să petreacă timp de calitate alături de prieteni. Va fi un party veritabil, iar atenţia noastră pentru detalii va face diferenţa”, spun organizatorii care promit că va avea loc cea mai elegantă şi stilată petrecere de Anul Nou din Bistriţa, iar toţi participanţii vor intra în pielea regilor şi reginelor.

Pentru această seară specială organizatorii au angajat şi un fotograf profesionist care să le ofere participanţilor momente de neuitat. Îi aşteaptă şi cu muzică live, un meniu fabulos, băuturi rafinate, cocteiluri şi sweetbar, iar participanţii vor scoate pentru această seară specială din buzunare 369 de lei de persoană.

În creierii munţilor, în castelul contelui Dracula din Pasul Tihuţa, turiştii sunt aşteptaţi să petreacă într-o atmosferă de basm, cu zăpadă şi multă distracţie.

“Contele Dracula vă invită la o captivantă poveste, cu o cină tradiţională, spectacol de datini şi obiceiuri româneşti, cină festivă de Revelion, plimbare cu telescaunul, şcoală de teatru pentru copii şi un somptuos carnaval”, anunţă organizatorii.

Noaptea de Revelion în castelul lui Dracula va avea o tematică de poveste. Iubitorii legendelor nemuritorului conte-vampir Dracula vor putea petrece două nopţi în castelul acestuia, la preţuri pornind de la 1.050 de lei de persoană, iar pachetul pentru patru nopţi (care include cazare şi demipensiune) ajunge la 1.400 de lei de persoană.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici