Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui incendiu la Ploieşti

Cinci case au fost cuprinse de flăcări, vineri seară, în Ploieşti, iar în urma incendiului doi adulţi au suferit arsuri şi un copil a făcut atac de panică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1444 afișări
Imaginea articolului Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui incendiu la Ploieşti

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui incendiu la Ploieşti

Pompierii militari au fost solicitaţi pe strada Izvoare, unde s-a anunţat că patru imobile au fost cuprinse de flăcări.

Focul s-a extins însă şi la a cincea casă.

"Am intervenit cu 13 echipaje, fiind vorba de 52 de pompieri, focul este acum localizat, însă sunt colegii acolo şi intervin. Se lucrează pentru lichidare. Au fost în total cinci case care au fost cuprinse de foc” a declarat Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Potrivit sursei citate, două femei au suferit arsuri, iar un copil a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

"Sunt două femei de 64 şi 70 de ani cu arsuri pe faţă, iar o fetiţă de 12 ani a suferit un atac de panică", a afirmat Vasiloae.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi, cauza nefiind încă stabilită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici