Revoltător. Şoferul unui microbuz şcolar, prins băut la volan, în timp ce mergea să preia copiii de la cursuri

Şoferul unui microbuz şcolar a fost prins băut la volan, marţi, când mergea să ia copiii de la cursuri, în localitatea clujeană Vad. Bărbatul a fost amendat şi a rămas fără permis pentru trei luni.

96 afișări
Imaginea articolului Revoltător. Şoferul unui microbuz şcolar, prins băut la volan, în timp ce mergea să preia copiii de la cursuri

Şoferul unui microbuz şcolar, prins băut la volan

Potrivit Poliţiei Cluj, poliţiştii au oprit şoferul unui microbuz şcolar din Vad, acesta fiind sub influenţa alcoolului.

„A fost depistat în timp ce conducea microbuzul şcolar pe DJ 109 E, in localitatea Vad; se deplasa după elevi. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de peste 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Bărbatul are 41 de ani şi este din localitatea Vad.

Acesta a primit amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost suspendat dreptului de a conduce pentru 90 zile.

Taguri:
băut,
şofer,
microbuz

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici