REZULTATE BACALAUREAT 2013 HUNEDOARA. Promovabilitatea este de 53,25 la sută

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat în judeţul Hunedoara este de 53,25 la sută, cu 15,5 procente mai mare faţă de anul trecut, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ).

2540 afișări

Primele rezultate ale examenului de BACALAUREAT 2013 au fost afişate luni dimineaţă la centrele de examinare din judeţul HUNEDOARA. Notele vor fi afişate şi pe edu.ro, portalul Ministerului Educaţiei destinat informaţiilor despre examene.

CONTESTAŢIILE vor putea fi depuse înte orele 12:00-16:00. Vineri, 12 iulie, vor fi anunţate rezultatele finale.

În perioada 10 -12 iulie va avea loc soluţionarea contestaţiilor, iar la 13 iulie vor fi afişate REZULTATELE FINALE BAC 2013.

Potrivit datelor prezentate de ISJ Hunedoara, candidaţii din seria curentă au promovat examenul de bacalaureat în proporţie de 57,77 la sută, iar dintre candidaţii din seriile anterioare au promovat 36,29 la sută, astfel că media de promovabilitate a fost de 53,25 la sută.

"Am avut 4.956 de elevi înscrişi pentru examenul de bacalaureat, dintre care s-au prezentat la toate probele 4.453. Dintre aceştia, 2.373 sunt promovaţi, adică un procent de 53,25 la sută", a declarat corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISJ, Marta Mathe.

În ceea ce priveşte promovarea pe filiere, situaţia se prezintă astfel: absolvenţii din promoţia curentă şi anterioară, filiera tehnologică - 26,65 la sută, abolvenţii din promoţia curentă şi anterioară, filiera teoretică - 82,20 la sută, în timp ce abolvenţii din promoţia curentă şi anterioară, filiera vocaţională au promovat în proporţie de 70,71 la sută.

În sesiunea de bacalaureat din vara anului trecut, procentul de promovare în judeţul Hunedoara a fost iniţial de 36,99 la sută, iar după contestaţii a crescut la 37,72 la sută.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici