Robert Negoiţă: 300 blocuri reabilitate în 2 ani. Primăria Sectorului 3 are cele mai multe proiecte de reabilitare cu fonduri UE

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat că, în cei doi ani ai mandatului său, au fost reabilitate termic 300 de blocuri, fiind înregistrat totodată, cel mai mare număr de proiecte de reabilitare termică din fonduri UE, pentru clădiri de locuinţe, din ţară.

79 afișări
Imaginea articolului Robert Negoiţă: 300 blocuri reabilitate în 2 ani. Primăria Sectorului 3 are cele mai multe proiecte de reabilitare cu fonduri UE

Robert Negoita (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Sectorul 3 a cunoscut o escaladare a tot ce însemnt reabilitare urbană, escaladare în sensul că a făcut un salt enorm, de pe ultimul loc la reabilitare termică am ajuns pe locul doi şi ne batem pentru locul întâi, şi asta doar în doi ani. Este vorba despre 300 de blocuri reabilitate termin şi nu orice fel de blocuri, ci 300 de blocuri mari”, a spus primarul Robert Negoiţă, duminică, la prezentarea bilanţului celor doi ani de mandat.

Negoiţă a adăugat că, din cunoştinţele sale, la nivelul Sectorului 3, au fost făcute cele mai multe proiecte europene de reabilitare termică comparativ cu întreaga ţară.

Primarul Sectorului 3 a mai spus că sectorul pe care îl conduce este printre puţinele din ţară în care nu se achită taxa de gunoi.

"În Sectorul 3 este o diferenţă foarte mare între ce era acum doi, trei ani şi ceea ce este acum. (...) Azi, Sectorul 3 este unul dintre puţinele locuri din ţară unde taxa de gunoi este zero. S-au economisit peste 20 de milioane de euro, bani pe care cetăţenii din Sectorul 3 nu îi mai plătesc. În fiecare lună, cetăţenii ii economisesc. Este nu doar economie de bani, ci şi un mod mai eficient de a face curăţenie”, a mai spus Robert Negoiţă, la prezentarea bilanţului.

Edilul a adăugat că, în cei doi ani de mandat, peste 8.000 de copaci au fost plantaţi, iar pe Bulevardul Unirii, care este în curs de reamenajare, există 4.000 de metri pătraţi de spaţii verzi.

Robert Negoiţă a prezent, duminică, bilanţul celor doi ani de mandat la conducerea Primăriei Sectorului 3, în cadrul unei festivităţi care a avut loc Şcoala Gimnazială de Arte numărul 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici