Roberta Anastase se căsătoreşte cu omul de afaceri Victor Farca la Ploieşti

Vicepreşedintele PDL Roberta Anastase şi Victor Farca se vor căsători civil, vineri, la Ploieşti, iar ceremonia, care va avea loc în incinta Palatului Administrativ din Ploieşti, va fi oficiată de către primarul municipiului, Iulian Bădescu, fost coleg de partid cu Anastase.

819 afișări
Imaginea articolului Roberta Anastase se căsătoreşte cu omul de afaceri Victor Farca la Ploieşti

Roberta Anastase se căsătoreşte cu omul de afaceri Victor Farca la Ploieşti (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Căsătoria civilă a Robertei Anastase cu omul de afaceri Victor Farca va fi oficiată vineri, la Ploieşti, a declarat, joi seară, într-o conferinţă de presă, primarul municipiului, Iulian Bădescu, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor.

Bădescu, primar PSD aflat la primul mandat şi fost membru al PDL în organizaţia condusă de Roberta Anastase, a precizat că el va fi cel care va oficia ceremonia, şi nu ofiţerul stării civile, care de obicei oficiază căsătoriile civile şi că locul în care va avea loc căsătoria este în incinta Palatului Administrativ din centrul Ploieştiului.

Întrebat dacă a fost invitat la nunta Robertei Anastase, primarul Ploieştiului a răspuns afirmativ şi a spus că va merge la nuntă.

Primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, membru PSD, a fost senator în legislatura trecută din partea PDL, fiind înscris în organizaţia condusă de Roberta Anastase.

În anul 2010, Bădescu a demisionat din PDL spunând că nu este de acord cu programul anticriză al Guvernului condus la acea vreme de Emil Boc.

În urma demisiei lui Bădescu din PDL, Anastase declara în presă că ar fi fost "o chestiune de onestitate" ca acesta să-şi dea demisia şi din Parlament, nu doar din partidul sub sigla căruia a fost ales.

Roberta Anastase a împlinit 37 de ani în luna martie.

Petrecerea de nuntă a Robertei Anastase va avea loc duminică, la Palatul Stirbey, din Buftea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici