Robotul care te priveşte, creat de Disney

  • Disney Research a creat un robot cu privire de om
  • Cercetătorii au explicat că au dorit să creeze "iluzia vieţii"
  • Roboţii cu acest sistem vor putea să le răspundă oamenilor într-un mod realist
270 afișări
Imaginea articolului Robotul care te priveşte, creat de Disney

Robotul care te priveşte

 
Dacă până acum stăteai liniştit că roboţii nu seamănă deloc cu oamenii, cercetătorii de la Disney îţi vor schimba părerea.
 
Poate că nu ştiai că Disney are şi o reţea de laboratoarea care urmăresc inovaţia ştiinţifică şi tehnologică. Află că cercetătorii acestora au dezvoltat un sistem care nu te va face să te simţi prea confortabil. Un robot cu privire de om. Îi lipseşte pielea care l-ar face şi mai înspăimântător. Alături de demonstraţia video, cercetătorii au publicat şi o lucrare în care au explicat sistemul. Cert este că privirea robotului îţi lasă un gol în stomac.
 
”Am folosit mecanisme care imită privirea umană şi atenţia acestuia”
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici