România arată că merită să fie în Schengen: 39 de migranţi găsiţi ascunşi în două tiruri la vama Nădlac II

39 de cetăţeni din ţări africane şi asiatice care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două tiruri, au fost descoperiţi în ultimele 24 de ore la PTF Nădlac II, informează Poliţia de Frontieră.

167 afișări
Imaginea articolului România arată că merită să fie în Schengen: 39 de migranţi găsiţi ascunşi în două tiruri la vama Nădlac II

România arată că merită să fie în Schengen: 39 de migranţi găsiţi ascunşi în două tiruri la vama Nădlac II

Migranţii au fost găsiţi printre mărfurile transporate de două tiruri, conduse de un bulgar şi un român. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, frigidere şi textile pentru societăţi comerciale din Spania şi Polonia.

33 de migranţi au fost găsiţi într-unul dintre autotrenuri, iar restul în celălalt. Este vorba despre cetăţeni din Bangladesh, India, Siria, Irak, Nepal, Egipt, Pakistan, Somalia, Etiopia şi Liban, intraţi legal în România.

Se fac cercetări pentru trafic de migranţi şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici