"România, gândeşte-te!" Elevii meditaţi de Gândul.info au luat bacalaureatul în sesiunea de toamnă

Campania "România, gândeşte-te!", un succes total. Sesiunea de toamna a bac 2011a fost promovată de către toţi elevii meditaţi de gândul.info.

489 afișări
Imaginea articolului "România, gândeşte-te!" Elevii meditaţi de Gândul.info au luat bacalaureatul în sesiunea de toamnă

"România, gândeşte-te!" Elevii meditaţi de Gândul.info au luat bacalaureatul în sesiunea de toamnă (Imagine: Ciprian Sterianb/Arhiva Mediafax Foto)

Toţi cei cinci elevi pregătiţi de gândul.info, în cadrul campaniei "România, gândeşte-te!", au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat.

La limba şi literatura română au susţinut examenul trei liceeni, toţi de la Colegiul Tehnic Energetic din Capitală: Dumitru Petrişor a obţinut nota 8,00, Ionela Iordan a luat 7,65, iar Andrei Burcea - 6,50.

VEZI AICI REZULTATELE PE JUDEŢE

La matematică, au dat examen doi elevi: Dragoş Constantin, de la Colegiul Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti, a luat 5,85, iar Florin Cojocaru, de la Liceul Ion Barbu din Piteşti, a obţinut nota 5,80.

Elevii s-au pregătit cu Irina Georgescu, profesoară de limba şi literatura română la Colegiul Naţional Sfântul Sava şi Ovidiu Horobeţ, profesor de matematică la Colegiul Matei Basarab.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici