România va vinde vaccinul AstraZeneca nefolosit unei ţări din afara UE

România donează Republicii Moldova şi Ucrainei câte 100.000 de doze de vaccin AstraZeneca, anunţă premierul Florin Cîţu, care precizează că ţara noastră va începe să şi vândă vaccin anti-COVID-19 Republicii Moldova.

1787 afișări
Imaginea articolului România va vinde vaccinul AstraZeneca nefolosit unei ţări din afara UE

România va vinde vaccin AstraZeneca Republicii Moldova

„În şedinţa de Guvern am aprobat un proiect de hotărâre de Guvern prin care donăm încă 100.000 de doze de vaccin AstraZeneca Republicii Moldova şi am pregătit detaliile şi pentru a dona 100.000 de doze de vaccin în Ucraina”, precizează Florin Cîţu după şedinţa Executivului.

El adaugă că România va începe să vândă din dozele de vaccin produs de AstraZeneca.

„Începând de săptămâna aceasta, cred că mai era doar o săptămână, dar de săptămâna aceasta putem să şi vindem doze de vaccin AstraZeneca în Republica Moldova. 200.000 de doze lunar. Aceasta a fost discuţia cu Republica Moldova”, conchide premierul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici