„România vrea autostrăzi”: Zeci de oameni au protestat la Sibiu cerând construirea Autostrăzii Sibiu – Piteşti

Circa 50 de persoane au protestat, duminică, în Piaţa Unirii din Sibiu, cerând construirea autostrăzii Sibiu – Piteşti. Oamenii au venit cu pancarte pe care au scris că pentru 162 de kilometri pierd 3 ore pe drum.

1009 afișări
Imaginea articolului „România vrea autostrăzi”: Zeci de oameni au protestat la Sibiu cerând construirea Autostrăzii Sibiu – Piteşti

Zeci de oameni au protestat cerând construirea Autostrăzii Sibiu – Piteşti

Cele 50 de persoane, majoritatea din Piteşti, au venit, duminică, în Piaţa Unirii din Sibiu pentru a susţine construirea Autostrăzii Sibiu – Piteşti.

Oamenii au venit cu pancarte pe care au scris „Piteşti – Sibiu 162 km – 3 ore; Bruxelles – Rotterdam 152 km – 1,5 ore” sau „România vrea autostrăzi”. De asemenea, protestatarii au adus cu ei chiar şi o bornă kilometrică pe care au scris „1 metru de Autostradă”.

Varianta prin care se ajunge de la Sibiu la Piteşti este, în prezent, DN 7 - Valea Oltului, un drum pe care au loc des accidente rutiere.

Protestul a durat circa 30 de minute şi s-a încheiat fără incidente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici