Românii din Diaspora ar putea avea la dispoziţie două zile pentru a vota la alegerile din acest an

  • Românii din străinătate ar putea avea la dispoziţie două zile pentru a vota la alegerile din acest an.
  • Premierul Marcel Ciolacu, lider PSD, spune că propunerea ar putea fi aprobată „pentru a nu se crea emoţie în diaspora”.
267 afișări
Imaginea articolului Românii din Diaspora ar putea avea la dispoziţie două zile pentru a vota la alegerile din acest an

„Haideţi să vedem, colegii mei au avut propunerea asta. Au fost şi colegii de la Partidul Naţional Liberal. Pentru a nu se crea o emoţie în diaspora este această propunere”, spune Marcel Ciolacu.

El aminteşte că şi la alegerile din 2020 decizia a fost ca românii din străinătate să aibă la dispoziţie două zile pentru a vota.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici