- Home
- Social
- BUCUREŞTI, (23.04.2015, 11:17)
- Liviu Iancu
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Românii la all inclusive: Bărbaţii pun în farfurie 2,5 porţii din fiecare fel, dar consumă jumătate
Bărbatii români iau în farfurie, în medie, 2,5 porţii de mâncare din fiecare fel în hotelurile all inclusive de pe litoral, o mare cantitate rămânând neconsumată, în timp ce femeile obişnuiesc să consume porţiile normale, potrivit agenţiei Mareea, care administrează un hotel all inclusive în Mamaia.
951 afișări
Românii la all inclusive: Bărbaţii pun în farfurie 2,5 porţii din fiecare fel, dar consumă jumătate (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)
"În general, la all inclusive, bărbaţii pun în farfurie, în medie, 2,5 porţii de mâncare din fiecare fel, o mare cantitate rămânând însă neconsumată, în timp ce femeile obişnuiesc să consume porţii normale. În plus, tendinţa ultimilor doi ani arată că femeile sunt, în proporţie de peste 70%, predispuse către produse de origine vegetală (diverse salate, preparate din soia, cereale integrale, lactate dietetice, brânzeturi etc.) care nu le pun în pericol silueta", potrivit unui studiu al Mareea, agenţia care trimite cei mai mulţi turişti români pe litoralul autohton şi care administrează complexul all inclusive Family Club Mercur-Minerva din Mamaia.
TITLURILE ZILEI
-
-
astăzi, 19:49
• Certificate de naştere şi de deces în format digital în mai multe oraşe din ţară
-
astăzi, 21:19
• Cazurile de rujeolă cresc din nou în Europa, cu România pe loc fruntaş
-
astăzi, 18:10
-
astăzi, 17:33
-
astăzi, 16:53
• VIDEO Mândria chinezilor, sperietoare pentru restul lumii: Fujian, „cea mai mare şi mai puternică navă de război construită vreodată de o naţiune asiatică”
-
astăzi, 15:57
• IPS Teodosie a fost trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă
-
astăzi, 15:28
• Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
-
astăzi, 15:01
-
astăzi, 13:54
-
astăzi, 13:23
• Popularitatea SUA scade la nivel mondial, potrivit unui nou raport. Situaţia din România
-
astăzi, 12:49
-
astăzi, 12:03
• Ursula von der Leyen avertizează: Putin vrea să vadă din nou imperii şi autocraţii în Europa
-
astăzi, 11:11
• Pfizer raportează decesul unui pacient în cadrul unui studiu de terapie genetică Duchenne
-
astăzi, 09:24
-
astăzi, 22:54
În topul preferinţelor culinare ale bărbaţilor, "vedetele" serviciiilor hoteliere all inclusive de pe litoralul românesc sunt micii, cârnăciorii afumaţi, fripturile de porc şi vită, ciorbele de burtă şi văcuţă, tigaia picantă, puiul la ceaun şi pastrama de oaie.
"În general, turiştii care aleg sejururile all inclusive solicită o cât mai mare diversitate a produselor alimentare. Dar, din experienţa noastră, preferatele bărbaţilor sunt preparatele tradiţionale, cum ar fi tochitura dobrogeană, mititeii, fripturile şi, în general, alimentele pe bază de carne. În ceea ce priveşte femeile şi copiii, aceştia solicită, într-o măsura mult mai mare produse dietetice, cerealele şi brânzeturile şi, în general, alimentele de tip bio care susţin un regim de viaţă mai activ", a spus Georgeta Bari, directorul hotelului Mercur-Minerva.
Turiştii români care aleg serviciile all inclusive pentru litoralul românesc sunt, în general, familii cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani, peste 80% fiind însoţiţi de 1-2 copii.
În ultimii doi ani, hotelierii care au implementat servicii all inclusive pe litoral românesc, au începu să organizeze excursii opţionale de o zi în Delta Dunării sau Bulgaria.
Mareea estimează pentru sezonul 2015 o creştere cu cel puţin 10% a traficului turistic către Marea Neagră, principalul motiv al creşterii cererii datorându-se unei reorientări a turiştilor consumatori de vacanţe all inclusive în Bulgaria.
Anul trecut, pe litoralul românesc existau 6.750 de locuri în hotelurile all inclusive, iar până în prezent capacitatea unor astfel de structuri a crescut cu 581 de locuri.
Mareea, deţinută de Marius Usturoiu, este una dintre cele mai mari agenţii de turism din România, alături de Perfect Tour, Christian Tour, Happy Tour, Eximtur şi Vola.ro.
Citește pe alephnews.ro: Israelul avertizează SUA că decizia de înghețare a livrărilor de armament ar putea periclita negocierile privind ostaticii: „SUA trebuie să pună presiune pe Hamas, nu pe Israel”
Citește pe www.zf.ro: Prăbuşirea dureroasă a celei mai fierbinţi pieţe imobiliare: birourile stau goale, spaţiile comerciale sunt pustii, iar clădirile fantomă rezidenţiale domină orizontul
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Prăbuşirea dureroasă a celei mai fierbinţi pieţe imobiliare: birourile stau goale, spaţiile comerciale sunt pustii, iar clădirile fantomă rezidenţiale domină orizontul
Dacă aţi avea de ales între a munci mai puţin şi a câştiga mai puţin sau a munci mai mult şi a câştiga mai mult, ce aţi alege? (Nu, să munceşti mai puţin şi să câştigi mai mult nu este o soluţie)
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae Ceaușescu
PROSPORT.RO
De la ce s-ar fi infectat Florin Piersic, de fapt. Amputarea piciorului, decizia drastică a medicilor: 'Este gravă starea lui'
CANCAN.RO
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe