Rudele bărbatului ucis la Timişoara, împiedicate să intre în căminul în care s-a petrecut crima

Mai multe persoane, rude ale lui Trifu Schrottu, bărbatul de 65 de ani ucis şi tranşat într-o cameră a Căminului 2 Medicină din Timişoara, au încercat, luni dimineaţă, să vadă locul în care s-a petrecut crima, însă au fost împiedicate de către portarul căminului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

43 afișări
Imaginea articolului Rudele bărbatului ucis la Timişoara, împiedicate să intre în căminul în care s-a petrecut crima

Rudele bărbatului ucis la Timişoara, împiedicate să intre în căminul în care s-a petrecut crima (Imagine: Captură video Stirileprotv.ro)

Cumnatul victimei, Ion Constantin, a declarat corespondentului MEDIAFAX că dacă portarul ar fi procedat la fel în noaptea de vineri spre sâmbătă Trifu Schrottu ar fi fost încă în viaţă.

"Am venit aici ca să vedem locul unde l-au ucis. Dar portarul nu ne-a lăsat. Dacă făcea la fel acum câteva zile, cumnatul meu era încă în viaţă", a spus Constantin.

Rudele bărbatului, care nu au fost lăsate să intre în cămin, au vociferat în faţa clădirii, susţinând că, dacă justiţia din România nu îi va condamna la închisoare pe viaţă pe cei doi studenţi, sunt pregătite să meargă până la Tribunalul de la Haga.

"Dacă era vorba de un român, cei doi ar fi luat închisoare pe viaţă. Aşa, pentru că un ţigan a fost omorât, o să le dea o pedeapsă mai uşoară. Dacă nu va face justiţia din România dreptate, noi mergem până la Haga, avem bani", a concluzionat Ion Constantin, care a plecat apoi cu o maşină de teren cu numere străine.

Studenţii cazaţi în Căminul 2 de la Medicină se declară şocaţi de crima petrecută în camera 52 de la parter.

"Tot despre crima asta discutăm de sâmbătă. Nimeni nu a auzit în noaptea aia nimic. Nu îi cunoşteam pe cei doi şi, din câte am vorbit şi cu alţii, nimeni nu îi cunoştea. Cred că se cazaseră de câteva zile", a spus unul dintre studenţi.

Cei doi studenţi în vârstă de 20 de ani de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara care l-ar fi ucis pe bărbatul al cărui cadavru a fost găsit tranşat au primit, duminică seară, mandate de arestare preventivă pe 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici