VIDEO  Rudele soldaţilor ruşi mobilizaţi le livrează mâncare celor dragi, prilej de glume pentru ucraineni

Oficialii de la Kiev ironizează armata rusă, care duce lipsă de provizii pentru soldaţii săi.

18857 afișări
Imaginea articolului Rudele soldaţilor ruşi mobilizaţi le livrează mâncare celor dragi, prilej de glume pentru ucraineni

Rudele soldaţilor ruşi mobilizaţi le livrează mâncare celor dragi, prilej de glume pentru ucraineni

Ministerul ucrainean al Apărării a distribuit un videoclip în care apar rude ae soldaţilor mobilizaţi care le livrează mâncare celor dragi, în spatele unei cazărmi din Novosibirsk, Rusia.

Un clip care aruncă noi umbre asupra situaţiei în care trăiesc recruţii lui Putin pentru campania ucraineană.

„Cineva să le spune acestor tipi că mâncarea pentru prizonierii din Ucraina este mai bună decât cea servită de armata rusă”, glumeşte canalul de Twitter al Apărării Kievului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici