Rudele unui motociclist mort într-un accident au făcut scandal la morgă, susţinând că el nu a decedat

Rudele unui motociclist de 16 ani, care a murit, luni seară, după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, au făcut scandal, atât la locul accidentului, cât şi la morgă, susţinând că tânărul nu a decedat şi cerând să fie dus la spital.

1125 afișări

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 21.00, când şoferul unui autoturism Dacia Logan, care se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu, a făcut un viraj la stânga, peste linia continuă, fără să se asigure şi a fost lovit de motocicleta condusă de un tânăr de 16 ani, maşina răsturnându-se pe o parte.

În urma accidentului, motociclistul, care nu avea permis, a murit pe loc, iar fiul şoferului autoturismului, în vârstă de nouă ani, a fost rănit grav, fiind transportat la spital.

Scandalul a început când rudele motociclistului au ajuns la faţa locului şi nu au putut să accepte că acesta a decedat. Ele susţineau că tânărul trăieşte şi au cerut să fie dus la spital şi chiar au încercat să-l urce într-o dubiţă. Pentru ca trupul acestuia să fie transportat la morga Cimitirului Central Constanţa pentru necropsie, aşa cum cere legea, a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

Scandalul a continuat însă şi la morgă, unde numărul celor care cereau ca tânărul să fie dus la spital a crescut, iar pentru a linişti spiritele s-a făcut uz de spray-uri lacrimogene.

În final situaţia a fost calmată, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz, sub acuzaţia de ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici