Rugămintea Bisericii Catolice pentru autorităţi, după tragedia de la Constanţa

  • IPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti, face apel la autorităţi să facă tot posibilul ca drame precum cea din Constanţa să nu se mai repete.
3054 afișări
Imaginea articolului Rugămintea Bisericii Catolice pentru autorităţi, după tragedia de la Constanţa

Rugămintea Bisericii Catolice pentru autorităţi, după tragedia de la Constanţa

„Ştirea referitoare la incendiul puternic care a izbucnit în Secţia ATI a Spitalului de Boli infecţioase din Constanţa a provocat durere şi indignare în întreaga ţară. Încă o dată, într-un spital din România au murit nişte oameni, veniţi acolo ca să-şi redobândească sănătatea”, se arată într-un comunicat al IPS Aurel Percă, Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti.

IPS Aurel Percă îşi exprimă, în numele preoţilor şi credincioşilor din Arhidieceza de Bucureşti, împreună cu PS Cornel Damian, Episcop Auxiliar de Bucureşti şi IPS Ioan Robu, compasiunea faţă de victimele incendiului cumplit şi faţă de familiile lor şi le asigură de rugăciunea comunităţii.

„Ne rugăm, totodată şi pentru cei care se luptă să salveze victimele - pompieri, medici, personal sanitar. Facem apel la autorităţile administrative şi politice să facă tot posibilul ca astfel de drame să nu se mai repete”, este mesajul IPS Aurel Percă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici