Russ Cook a intrat în legendă: a alergat prin toată Africa, ehivalentul a 385 de maratoane

Britanicul Russ Cook, în vârstă de 27 de ani, a parcurs întreaga lungime a continentului african: din Africa de Sud până în Tunisia.

163 afișări
Imaginea articolului Russ Cook a intrat în legendă: a alergat prin toată Africa, ehivalentul a 385 de maratoane

Russ Cook, în rol de Forrest Gump

El a străbătut 16 ţări, fiind primul care izbuteşte performanţă. I-a luat 352 de zile, alergând 16.250 de kilometri, echivalentul a 385 de maratoane.

Russ Cook, cunoscut pe reţelele de socializare sub porecla „Hardest Geezer”, a strâns în jur de 570.000 de lire sterline în scopuri caritabile.

La sosire, Russ a fos aplaudat de prieteni, familie şi susţinători. Performerul s-a răsfăţat cu cocktailul său preferat: un daikiri cu căpşuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici