S-au închis şcolile au apărut şi problemele. Elevii nu văd la tablă, profesorii se plâng de conexiunea de internet

  • Şcolile ce găzduiesc secţii de votare sunt închise pentru elevi inclusiv marţi
  • Din totalul celor 18.794 de secţii de votare, 14.295 sunt în unităţi de învăţământ
  • Prima oră de online a venit şi cu probleme pentru Adrian, elev în clasa a XI-a
537 afișări
Imaginea articolului  S-au închis şcolile au apărut şi problemele. Elevii nu văd la tablă, profesorii se plâng de conexiunea de internet

S-au închis şcolile au apărut şi problemele

 

Adrian Stoica este elev în clasa a XI-a şi a ţinut, astăzi, orele online. În şcoala lui vor avea loc alegeri, aşa cum se întâmplă în majoritatea unităţilor de învăţământ. Însă, prima zi de online a venit cu probleme. Este supărat că profesorii întârzie şi îţi spune că oricum nu poate să ţină pasul cu cei de la clasă pentru că de la tablă nu înţelege nimic.
 
Cristina Tunegaru este profesoară de limba şi literatura română şi admite că nu reuşeşte de fiecare dată să fie atentă la cei de acasă, însă, nu din cauza ei, ci a conexiunii proaste la internet. 
 
Iată ce spune  Adrian Florin Stoica, elev clasa a XI-a:” Acum orele sunt de 45 de minute şi efectiv profesorii noştri întârzie câte 10 - 20 de minute şi se justifică la noi că nu ar avea destulă pauză, nu au timp să mănânce în 5 minute, nu au timp să facă nimic”.
 
”Dar ei nu se gândesc la noi, ei uită că şi noi tot pauză de 5 minute avem. La matematică m-a deranjat faptul că profesoara a venit în prima oră, a deschis un meeting pe zoom şi ne-a transmis tuturor de acasă că ea ar dori ca noi să avem toate lecţiile scrise .I-am spus doamnei că nu avem cum să le învăţăm pentru ca noi, cei de acasă, nu vedem la tablă”. 
 
Iată ce spune Cristina Tunegaru, profesor limba şi literatura română: ”Prima problemă, de obicei, şi nu s-a întâmplat doar în zonele izolate, este aceea a conexiunii. Ne lovim la primul pas. Nu s-a reuşit conexiunea la internet”.
 
 
”Noi nu am reuşit să trecem de primul pas, de primul obstacol. Atunci când nu s-a reuşit asta, s-au găsit soluţii de avarie care, însă, sunt absolute ridicole. Se pozează tabla, se trimit acasă foi, pagini scoase la imprimamtă cu ceea ce ar fi trebuit să conţină ora”, a spus Tunegaru.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici