Saloane de masaj erotic folosite ca acoperire pentru practicarea prostituţiei. 5 persoane reţinute

Poliţiştii au reţinut cinci persoane suspectate că făceau parte dintr-o reţea de proxenetism care activa în cadrul a două saloane de masaj erotic. În realitate, spun anchetatorii, angajatele întreţineau relaţii sexuale cu clienţii contra unor sume de bani.

1764 afișări
Imaginea articolului Saloane de masaj erotic folosite ca acoperire pentru practicarea prostituţiei. 5 persoane reţinute

Saloane de masaj erotic folosite ca acoperire pentru practicarea prostituţiei. 5 persoane reţinute

Străinii care se cazau în Bucureşti şi doreau astfel de servicii erau puşi în legătură cu taximetrişti care îi transportau la locaţiile saloanelor de masaj. Serviciile se regăseau într-un meniu, preţurile pornind de la 300 lei şi ajungând până la 10.000 lei, plata făcându-se doar cu cardul, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare. Potrivit surselor citate, românii care solicitau serviciile erau refuzaţi.

"Vineri, poliţiştii din Capitală au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară şi 34 de mandate de aducere, într-un dosar ce viza persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de proxenetism. În fapt, cei în cauză operau două saloane de masaj erotic cu circuit închis, unde, sub pretextul prestării de masaj erotic, angajatele întreţineau raporturi sexuale cu clienţii pentru sume de bani cuprinse între 300 şi 500 de lei. La aceste saloane ajungeau clienţi străini, aduşi de taximetrişti contra unor comisioane", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei remis, sâmbătă, MEDIAFAX.

Judecătoria Sectorului 4 urmează să decidă dacă emite mandate de arestare preventivă pe numele celor cinci persoane reţinute

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici